Impresszum

itarena.hu | infotech&mobilvilág
Hírek, érdekességek az IT világából és nem csak abból…

logo
E-mail: itarenahu at gmail
Facebook: facebook.com/itarenahu
Twitter: twitter.com/itarenahu
RSS: http://itarena.hu/feed/


Az itarena.hu informatikával, technikával és mobil távközléssel foglalkozik. Jelenlegi formáját 2011. március 25.-én nyerte el, ezt megelőzően gsonline Blog, korábban pedig gsonline Portál néven működött, már 2007 óta.

Az itarena oldalain található információk és esetleges számítások a piacon elérhető adatokon alapszanak. Az esetleges pontatlanságokért, valamint az adatok felhasználásból eredő károkért felelősséget nem vállalunk.

Az itt közölt tartalom részben az itarena, részben harmadik személyek szellemi terméke. Utóbbi esetén az itarena a honlapon igyekszik minden esetben megjelölni az idézett szöveg forrását. Amennyiben egy, a honlapon közzétett írás forrásmegjelölést nem tartalmaz, úgy az az itarena.hu saját szellemi alkotásának tekintendő, és mint ilyen, teljes körű szerzői jogvédelmet élvez.

Az itarena hozzájárulását adja az itarena.hu címen üzemelő portálon közzétett szellemi termékeinek idézéséhez, az általános törvényi követelmények teljesítésén felül az itarena név, és az http://www.itarena.hu URL beillesztése és feltüntetése esetén.

Az oldalon megjelenő hirdetések tartalmáért az itarena felelősséget nem vállal!

Bármilyen oldallal kapcsolatos információt, ötletet, és hibabejelentést az itarenahu at gmail e-mail címre sok szeretettel várunk. Az itarena az adatokat bizalmasan kezeli és harmadik fél számára nem továbbítja.

Copyright © 2007-2013 itarena.hu | infotech&mobilvilág
Minden jog fenntartva.


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ugrás a lap tetejére ↑