web

Létrehozva: május 11th, 2012 | by itarena

0

Online Streaming a Google-től

A Google Drive megjelenése óta sem ül tétlenül az óriás, azóta 450 betűtípussal és 60 sablonnal bővítették a rendszert, de említést tehetünk például arról is, hogy integrálták a Google+-t a Google News hírolvasóba.

A Google+ a nagy redesign után most egy újabb szolgáltatást kapott: nevezetesen, hogy bárki közvetíthet élőben a Google Hangouts és a YouTube segítségével.

image

A szolgáltatás neve Google Hangouts on Air, és teljesen hasonló a Ustreamhoz, vagy a Justin.tv-hez, azonban most mégiscsak a Google-ről van szó. És mivel a Google egy rakás szolgáltatással  bír, helyzetelőnnyel rendelkeznek egy új termék bevezetésekor. Most sincs ez másképp: ha elindítunk egy online közvetítést, azt YouTube csatornánkon is megjeleníthetjük, és a már lezajlott közvetítéseket visszanézhetjük szintén a YouTube segítségével.

A szolgáltatás sajnos nálunk még nem érhető el, azonban valószínűleg már nem kell sokat várni, addig is nézzük meg videón, hogy miről is van szó:


Címkék: , , , , ,Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ugrás a lap tetejére ↑

Read previous post:
Új megoldás NFC-s fizetésre a MasterCard-tól

Miközben javában zajlanak az NFC alapú mobilfizetés körüli fejlesztések, úgy látszik a MasterCard egy ultimate megoldással rukkolt elő. Manapság a...

Close