fotó

Létrehozva: április 4th, 2012 | by itarena

0

Hamarosan itt a Photoshop CS6

A napokban vált elérhetővé a Photoshop CS6 béta verziója. Az egyik legfontosabb változás, hogy a programba csak Adobe ID-vel lehet majd bejelentkezni, ezáltal azt remélik, megszűnnek majd az illegális másolatok.

Szintén nagy változás, hogy a Premiere-hez hasonlóan a program sötét kezelőfelülettel érkezik, a professzionalizmust sugallva, emellett a most megjelent verzió csak 64-bites rendszereken lesz elérhető.

adobe-photoshop-cs6-02-700x464

Új funkciók

Az egyik újdonság a korábban már bemutatott Content-Aware funkció továbbfejlesztése, melynek segítségével egyszerűen tüntethetünk el nem kívánt elemeket a képről, úgy hogy a változtatásnak nyoma sem marad.

Megújult a Crop, mostantól lehetővé válik az egyszerű képarány beállítás kivágás közben, és frissítették az ecsetek kezelését is. A rétegek kezelése is átesett egy ráncfelvarráson, ami talán a legjobb, hogy lehet a Layerek nevében keresni. Szintén nagyon hasznos, hogy a bevitt szövegeket dinamikusan tudjuk formázni, akár előre definiált stílusok segítségével, ami webfejlesztésnél hasznos lehet.

Ami a teljesítményt illeti, az Adobe-nál új grafikus motorra váltottak, melynek neve a Mercury Graphics Engine (MGE), ezáltal az új verzió sokkal fürgébben dolgozik.

Néhány újdonságot a videóban is láthatunk:

 

Részletesebb teszt a Pixinfo oldalán vagy a MacWorld-on.

Letöltés: http://labs.adobe.com/technologies/photoshopcs6/


Címkék: , , , , ,Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ugrás a lap tetejére ↑

Read previous post:
Teszt: Samsung MV800 önképezőgép

A múlt héten a Samsung egyik legmodernebb kompakt gépét, az önképezőgépnek is nevezett MV800-as készüléket teszteltük. Az MV egyébként a...

Close