it-tech

Létrehozva: március 30th, 2012 | by itarena

0

Yealink IP telefonok már Magyarországon is

Az idei CeBIT -en a Yealink – mely vezető VoIP telefongyártó – az egyik legnagyobb kiállító volt az IP telefon gyártók között. Itt többek között bemutatta az új VP530-as videótelefonját.

A VP530 elődje, a VP-2009P nagy siker volt több országban, Nyugat-Európától Indiáig több tízezer darabot értékesítettek belőle. A VP530 – mely hamarosan kapható lesz Magyarországon is – az elődjénél gyorsabb válaszidejű, 7″-os, 800×480 érintőképernyős kijelzője és 2Mp felbontású kamerája van, továbbfejlesztett menürendszere nagyon könnyen kezelhető.  Maga a telefon három résztvevős videókonferenciát kezel, és ára versenytársaihoz képest nagyon kedvező, nettó ára 300 EUR alatt van.

image

A Yealink az Assono Magyarország-ot választotta hazai képviselőnek, a két cég a közelmúltban szerződést kötött a teljes VoiP és videótelefon választék forgalmazására és támogatására. Ezáltal Magyarországon is raktárkészlet, műszaki és kereskedelmi támogatás, valamint garanciális és garanciaidőn túli javítási szolgáltatás áll a viszonteladók és felhasználók rendelkezésére.


Címkék: , , ,Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ugrás a lap tetejére ↑

Read previous post:
Neumann napok: A mobil távközlés fejlődése

A Neumann János Középiskola és Kollégiumban, az idei, 25. jubileumi tanévben is megrendezték a hagyományokhoz híven a Neumann napok előadássorozatot....

Close