it-tech

Létrehozva: március 8th, 2012 | by itarena

0

Új év, új iPad

Az elmúlt hetek találgatásai, és az Apple rajongók álmatlan éjszakái után végre megjelent az új iPad, melynek neve nem iPad 3, nem iPad 2S, szimplán csak new iPad.

Legnagyobb előrelépés talán a kijelzőben figyelhető meg, ugyanis 2048×1536 pixeles felbontásról beszélhetünk, ám nem csak a pixelek változtak, javult a színtelítettség is. Emellett új kamerát (5mp, 1080p videó) és processzort (kétmagos, A5X) is kapott a készülék.image

Az új iPad már csak 4G-s és WiFi-s verzióval lesz kapható, önmagában 3G-s nem lesz. WiFi-vel használva 10 órán keresztül működik, 4G-vel pedig 9 órán keresztül üzemképes. A készülék március 16-tól kapható az USA-ban, idehaza pedig már március 23-tól, ára 499 dollártól akár 829 dollár is lehet.

Az engadget készített egy összehasonlítást az iPad 2 és a new iPad között, ezt itt lehet megtekinteni.

A bejelentés közben megjelent az új AppleTV is, illetve nem szabad megfeledkezni arról sem, hogy a napokban érte el a 25 milliárd (!) letöltést az iTunes.

További részletek: http://www.apple.com/ipad/features/


Címkék: , , , , ,Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ugrás a lap tetejére ↑

Read previous post:
Google Play = Google iTunes

A Google se bírta tovább, nem szeretne kimaradni a webes áruház témakörből, ezért megszüntette a Books, Music, Movies, és ami...

Close