web

Létrehozva: március 1st, 2012 | by itarena

0

Március 1: A magyar YouTube indulásának napja

Óriási bejelentésnek tekinthető, hogy az immáron 7 éve jelenlévő YouTube 2012. március 1-től Magyarországon regionális tartalommal jelentkezik. A magyar felhasználók tehát ezentúl a youtube.com és youtube.hu kezdőoldalon magyar tartalmakkal találhatják szembe magukat.

A tartalomszolgáltatók közül elsőként a Magyar Televízió (MTVA) és a TV2 jelenik meg a YouTube-on hivatalos formában. Továbbá a YouTube partnerek közt megjelenik azonnal a Sziget Kulturális Szervezőiroda, a Jégkorong Szövetség, az 1g Records, a CLS Records, a Tom Tom Records és a WMMD zenei-aggregátor is.

Fontos változás, hogy a Google és az Artisjus között is megállapodás született, így a magyar dal- és zeneszerzők is hozzájuthatnak a YouTube-on játszott zeneszámok jogdíjaihoz is.

További újdonság, hogy a magyar hirdetők előtt a YouTube lokalizálásával megnyílnak a számukra korábban nem elérhető hirdetési lehetőségek, többek között a True View formátum, melynél a látogató dönt arról, hogy megnézi-e a reklámot, és a hirdető csak akkor fizet, ha valóban megjelenik a hirdetés.

A magyar YouTube lesz a 40. regionális YouTube a világon, mely egyébként 59 nyelven érhető el, és idehaza közel 2,7 millió havi egyedi látogatóval rendelkezik.


Címkék: , , , , , , ,Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ugrás a lap tetejére ↑

Read previous post:
Letölthető a Windows 8 Consumer Preview

2012. Február 29-én, azaz ma bejelentették a Windows 8 felhasználói előzetesét. Az operációs rendszer új verzióját a barcelonai Mobile World...

Close