it-tech image.png

Létrehozva: február 27th, 2012 | by itarena

0

Samsung Smart Forum Budapesten

Hamarosan Magyarországon is kaphatók lesznek a Samsung legújabb, ragyogó képminőségű plazma és LED Smart TV-i, amelyek egyszerre nyújták a televíziózás, a kapcsolattartás és a netezés élményét.

Azok, akik nem bírják kivárni, míg a boltokba kerülnek az új modellek, 2012. március 3-án, szombaton, a MOM Kulturális Központban megrendezett Samsung Smart Forumon személyesen is meggyőződhetnek a Samsung Smart TV-k lenyűgöző képességeiről.

A 2012-es modellek legnagyobb újdonsága a mozgásérzékelés és hangvezérlés: a felhasználók egy egyszerű angol nyelvű köszönéssel is bekapcsolhatják a TV-t, és a funkciók között szóbeli utasításokkal és egyszerű kézmozdulatokkal is válogathatnak.

Többek között ezt is kipróbálhatják személyesen az érdeklődők, akik egyúttal megismerkedhetnek a megújult Smart szolgáltatásokkal is.

További részletek a http://hello.samsung.hu oldalon találhatók.


Címkék: , , ,MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük


+ 4 = kilenc

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Ugrás a lap tetejére ↑

Olvastad már?