it-tech

Létrehozva: február 10th, 2012 | by itarena

0

Konferencia a televíziózás technológiájának jövőjéről

Ki lesz az úr a nappaliban? Egyáltalán a nappali marad-e a televíziós (videós) műsorfogyasztás fő helyszíne? Ezek a kérdések foglalkoztatják ma a legélénkebben a tévés tartalomszolgáltatói ipar szereplőit, legyen szó tartalomtulajdonosról, műsorszóróról, vagy eszközgyártóról, megoldásszállítóról. A technológia ismét alapjaiban megváltoztatja a fogyasztói szokásokat, ahogy tette az okostelefonok megjelenésekor?

Többek közt ezekre a kérdésekre keresi a választ a HWSW broadcasting konferenciája, a BigScreen, azoknak a piaci szereplőknek, kulcsfontosságú vállalatoknak, illetve külső szakértőknek a bevonásával, akiket a leginkább érintenek a piac előtt álló új kihívások.

A konferencia 2012-ben elsősorban az interaktív tartalmak térhódítása és a konvergencia köré szervezi a tematikáját, bemutatva egy sor olyan technológiát és trendet, mely alapjaiban változtathatja meg a tévés médiafogyasztási szokásokat a következő években. A rendezvényen a technológia mellett foglalkozunk a téma demográfiai és gazdasági vetületeivel is, a szakterület legnevesebb szakértőinek, kutatóinak a bevonásával.

imageA BigScreen technológiai tematikája emellett teret biztosít arra, hogy az iparág legnagyobb multinacionális vállalatai megismertessék a konferencia közönségét az általuk követett stratégiai irányokkal, fejlesztési trendekkel, azok nemzetközi és hazai hatásaival. A tematika tehát egyszerre kínál érdekes előadásokat a tartalomtulajdonosoknak, értékesítési munkatársaknak és marketingeseknek, valamint fejlesztőmérnököknek.

Bővebb információ és jelentkezés: http://www.bigscreen.hu/


Címkék: , , , , ,Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ugrás a lap tetejére ↑

Read previous post:
Mire jó a virtuális szerver, az elosztott rendszer és a felhő?

A virtuális szerver (VPS-Virtual Private Server), a cloud (felhő) és az elosztott rendszerek kifejezések manapság nagyon népszerűek, mégis sokan nincsenek...

Close