it-tech

Létrehozva: január 6th, 2012 | by itarena

0

Új fejlesztések a Dropbox-tól

A Dropbox egyre népszerűbb a felhasználók körében. Egy korábbi cikkünkben leírtuk, hogy mire jó, sőt weboldalak tárolására is használható. A rendszer korábban is rendelkezett mobil klienssel, azonban funkciók tekintetében igencsak szegényesnek volt mondható.

Most több újdonság is napvilágot látott: Az Android/iOS kliensben megjelentek a kedvencek, vagyis a megcsillagozott elemek mobilnet nélkül is elérhetővé válnak. Egyszerre több fájlt is feltölthetünk, és egyszerűbb lett a kezelőfelület is: már egy gombnyomással elérhetjük a fő funkciókat. Az új Android verzió már Ice Cream Sandwichen is hibátlanul működik.

A másik újdonság asztali kliensekbe fog bekerülni. Lényege, hogy számítógéphez csatlakoztatott kameráról fényképeket és videókat egy lépésben azonnal Dropbox mappánkba másolhassunk. A funkció tesztjelleggel már elérhető az 1.3.4-es verzióban.

Ha már Dropboxról van szó, akkor említést teszünk a SocialFolders nevű rendszerről, mely a közösségi média Dropbox-ának titulálja magát.


Címkék: , , ,Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ugrás a lap tetejére ↑

Read previous post:
Vége a Tisztaszoftvernek, jöhetnek a szabad szoftverek?

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium nem kívánja tovább finanszírozni a felsőoktatási és közoktatási intézmények hallgatói és dolgozói számára a Microsoft szoftver...

Close