Nincs kategorizálva

Létrehozva: január 1st, 2012 | by itarena

0

Boldog új évet!

Ismét eltelt egy év, egy igen mozgalmas év. Ebben az évben jelent meg az iPhone 4S, a Galaxy Nexus, és a Kindle Fire. Ez a három készülék elég nagy port kavart a sajtóban, számos cikk született róluk. A közösségi médiában is sok újdonsággal találkozhattunk, megjelent a Google+ és a Timeline a Facebookon. Technológiában leginkább a tabletek, az NFC, az okostévék, valamint a dvb-t körül forgott minden. Legalábbis nálunk.

Néhányat a legnépszerűbb cikkeink közül kiemelünk:

A Google szerint erről szólt 2011:

 

Arról is készült statisztika, hogy mely keresési kulcsszavak voltak idén a legnépszerűbbek. Akit érdekel, megnézheti a legnépszerűbb YouTube videókat is. Ugyanígy újraélhetjük 2011 legjobb reklámfilmjeit is a kreatív.hu segítségével. Szintén itt trendeket is találhatunk a jövő évre.

Vajon miről fog szólni a jövő év?

Még az év elején államosítani fogják a mobilparkolást, reklám lesz a Facebook hírfolyamban, könnyebb lesz számhordozni, sőt roaming szolgáltatót is válthatunk majd. Újraosztották a frekvenciákat, így néhány médium megszűnhet, de új mobilszolgáltató is indulhat 2012-ben. Olcsóbb lehet azonban az elektronikus könyv, és valószínűleg a Windows 8 is napvilágot lát majd. Csakhogy néhány már ismert apróságról említést tegyünk.

A következő évben sem fogunk unatkozni, az biztos. Az év elején jönnek a kiállítások, új készülékek jelennek majd meg. A jövő év a QR-kód, NFC, tablet, online hirdetés, e-könyv, smarttv, közösségi média és a virtualizáció éve is lehet.

Az idő mindent el fog dönteni.

Egy biztos: Boldog új évet kívánunk minden kedves olvasónknak, reméljük, hogy idén még többen tartotok majd velünk!


Címkék: , , , , , , , ,Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ugrás a lap tetejére ↑

Read previous post:
Konzolok háborúja

Játékok – a PC felhasználók jelentős százaléka a gép előtt töltött idejének nagy részét ezekkel tölti el. Az egyszerűbb kártyajátékoktól...

Close