mobil

Létrehozva: december 9th, 2011 | by itarena

1

Google Currents: újragondolt újságolvasás (Letöltés)

A tegnapi napon a Google bemutatta Android és iOS platformra, mobilkészülékre és táblagépekre is optimalizált hírolvasó alkalmazását. A program Google Currents névre hallgat.

Az alkalmazás egy magazin szerű hírolvasó, mely nagyon hasonlít az iOS-ben ismert Flipboardra vagy a Pulse-ra. A programban különböző magazinokat, hírportálokat vehetünk fel, akár Google kereséssel, vagy a Google Readerből is kiválaszthatunk elemeket. A hírek ezután offline módon is olvashatóak lesznek, képekkel együtt. Természetesen az igazi élményt táblagépen lehet átélni, mindenesetre az itarena.hu-ra rákeresve oldalunk tartalma is szépen megjelent.

A weboldalunkat egyébként teljesen optimalizálhatjuk a Currents számára. Erre a Google egy külön webes felületet, a Prodicer-t biztosítja a https://www.google.com/producer/home címen.

Az olvasott híreket minden létező közösségi hálón megoszthatjuk, és a Google+ Sparks-hoz hasonlóan ún. trendeket is olvashatunk különböző témákban. Nagyon szép, átgondolt felület, élmény rajta olvasni a Google Readerhez képest.

 

Letöltés: A program Magyarországon hivatalosan a Marketből nem érhető el, de működik, és itt letölthető.


Címkék: , , , , , , , , , ,Egy hozzászólás: Google Currents: újragondolt újságolvasás (Letöltés)

  1. Pingback: itarena.hu » Rakjunk rendet 5. – AirPlay, AllShare, DLNA, Cloud, DMS, DMP, NAS, DigitalStand | infotech & mobilvilág | Hírek, érdekességek az IT világából és nem csak abból…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ugrás a lap tetejére ↑

Read previous post:
Bemutatkozik a megújult Google Bar

A nyár közepén ismerhettük meg a Google összes szolgáltatásában fent megjelenő sötétszürke sávot, mely a szolgáltatások közötti gyors navigációért volt...

Close