mobil

Létrehozva: november 24th, 2011 | by itarena

0

Indulhat a TESCO Mobile

A TESCO A Vodafone-nal közösen elindítja Magyarország első igazi virtuális mobilszolgáltatóját. A céget 100 milliós alaptőkével jegyezték be és a két cég 50-50 százalékos tulajdonrésszel rendelkezik.

A TESCO mobilszolgáltatása, mely külföldön (Angliában, Írország) is működik, idehaza az olcsóbb szegmensben kíván piacot szerezni. Az áruházban külön SIM-kártyát és mobilkészülékeket is lehet majd vásárolni.

A jelenlegi megoldás nem tévesztendő össze a kábelszolgáltatók mobilnet ajánlataival, a TV2mobilnettel, a Postafonnal, vagy a Red Bull Mobile-lal. Ugyanis ebben az esetben az ügyfelek nem a Vodafone-nal, hanem a TESCO Mobile-lal fognak szerződésben állni, és az ügyfélszolgálatot, értékesítést is ez a cég fogja végezni.

Ennek megfelelően a TESCO Mobile saját előhívószámot is fog kapni, mely valószínűleg az 50-es lesz, mindenesetre az nagyon érdekes, hogy annak ellenére, hogy a Vodafone felé kacsingat a TESCO, dolgozóinak még mindig Telenor előfizetéseket ad.

Itt kell megemlíteni, hogy a UPC is gondolkozik hazai mobilszolgáltatás indításán.


Címkék: , , , , , ,Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ugrás a lap tetejére ↑

Read previous post:
A Google mellett a Microsoft is megújul

Bár mostanság minden hír arról szól, hogy a Google mely szolgáltatásait újítja fel és melyeket szűnteti meg, a színfalak mögött...

Close