it-tech

Létrehozva: november 23rd, 2011 | by itarena

0

A Google mellett a Microsoft is megújul

Bár mostanság minden hír arról szól, hogy a Google mely szolgáltatásait újítja fel és melyeket szűnteti meg, a színfalak mögött a Microsoft is ezerrel pörög.

Az elmúlt hetekben megújult a Blogger, a Google blog szolgáltatása valamint a Google News is. Szinte már alig van olyan Google szolgáltatás amely ne kapta volna meg az új designt.

blogger-4 image

Google Blogger és News új design

Ma bejelentették, hogy további hét szolgáltatást fognak megszűntetni köztük a Google Friend Connectet és a Wave-t is.

Sőt a napokban arról is láthattunk képeket, hogy hogyan fog kinézni az új “közösségibb” YouTube. Ezt akár már most is kipróbálhatjuk egy kis trükkel.

 

Azonban nem csak a Google körül forog a világ, a Microsoft is rengeteg erőt fektet a design változtatásokba a Windows 8 fejlesztése mellett.

A megújult Hotmail számos új funkciót is kap (automatikus kategorizálás, aliasok létrehozása, takarítás), és így fog kinézni:

image

Emellett a hírek arról is szólnak, hogy a SkyDrive felhő alapú fájlmegosztó szolgáltatás is jelentős változásokon fog keresztülmenni, a könnyebb használhatóság érdekében.


Címkék: , , , , , , ,Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ugrás a lap tetejére ↑

Read previous post:
Megnyílt a Google zeneboltja

Azok a felhasználók, akik már használták a Google Music Beta szolgáltatását, ma kapták meg az örömteli levelet: a Music kilépett...

Close