it-tech

Létrehozva: november 17th, 2011 | by Pistabaaa^

1

Megnyílt a Google zeneboltja

Azok a felhasználók, akik már használták a Google Music Beta szolgáltatását, ma kapták meg az örömteli levelet: a Music kilépett a béta fázisból, és már teljes értékű alternatíva az iTunes és az Amazon mellett!

Legalábbis Amerikában, hiszen jelenleg csak ott érhető el. De ne csüggedjünk, remélhetőleg hamarosan hozzánk is megérkezik.

A Music egyébként 20 000 db zene tárolását biztosítja nekünk a Google felhőkben, mindezt ingyenesen. Emellé érkezett most meg az Android Market-be integrált zenebolt is, ahol sok száz ingyenes dalt is “megvehetünk”. A megvásárolt zenék nem számítanak bele a húszezres limitbe, így tulajdonképpen a legtöbb ember tényleg minden zenéjét biztonságba helyezheti lassan teljes életünket tároló nagy testvérnél. Ráadás, hogy a náluk vásárolt zenéket teljes hosszukban megoszthatjuk ismerőseinkkel a Google+ –on.

A zenebolt nyitásával természetesen különböző akciók is együtt járnak, ezek közül a legjobb: exkluzív (világelső reklámszó) tartalmakat – mint például a Rolling Stones ‘73-mas koncertjét, Coldplay élő felvételeket és remixeket, valamint Busta Rhymes új single albumát – kapunk teljesen ingyen.

Az Android 2.2 és újabb rendszert futtató eszközök a következő néhány napban fognak értesülni a Market frissítésről, a Music alkalmazás pedig még a mai nap folyamán jelez majd. Türelmetlenebbek akár most is frissíthetnek.


Címkék: , , , ,Egy hozzászólás: Megnyílt a Google zeneboltja

  1. Pingback: itarena.hu » Rakjunk rendet 5. – AirPlay, AllShare, DLNA, Cloud, DMS, DMP, NAS, DigitalStand | infotech & mobilvilág | Hírek, érdekességek az IT világából és nem csak abból…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ugrás a lap tetejére ↑

Read previous post:
Kipróbáltuk: Google Wallet Magyarországon

Kis hazánkban már gőzerővel dolgoznak az NFC alapú mobilfizetési szolgáltatás specifikációján és bevezetésén, emellett pedig sorra jelennek meg az egyéb...

Close