it-tech no image

Létrehozva: október 11th, 2011 | by itarena

0

Az Adobe is felismerte: Photoshop tabletekre

Az Adobe már korábban is fejlesztett mobil platformokra, a Flash Player, az Adobe Reader és a Photoshop limitált verziója már elérhető például Androidra. Most azonban a tableteket célozták meg, és több programot is elkészítettek erre a platformra.

A legizgalmasabb szoftver egyértelműen a Photoshop Touch, legfőkképpen a tabletekre is optimalizált kijelölési, szerkesztési megoldások miatt. Nem egyszerű portolásról és optimalizálásról van szó, a felületet teljesen újragondolták, elsődleges szempont a felhasználói élmény volt, lásd videó:

 

A Photoshop mellett azonban több alkalmazás is elkészült az Adobe Touch Apps programcsalád keretében: Az Adobe Proto segítségével egyszerű weboldalakat készíthetünk, az Adobe Collage vektorgrafikák szerkesztésében segít, az Adobe Ideas pedig egy “ötletelésre alkalmas” szoftver lesz.

image image

A tabletes szoftverek legfontosabb tulajdonsága, hogy a felhőben működnek, vagyis a létrehozott fájljaink az Adobe szerverein tárolódnak. Bővebb információ és bemutató a Touch Apps family honlapján.


Címkék: , , , , , , , ,Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ugrás a lap tetejére ↑

Read previous post:
T-Mobile: válasz a Hipernetre, küszöbön a negyedik generáció!

A Magyar Telekom néhány hónapon belül, január 1-jén elindítja kereskedelmi 4G/LTE szolgáltatását hazánkban. A szolgáltatás indulása előtt a tesztelésben a...

Close