it-tech no image

Létrehozva: szeptember 26th, 2011 | by itarena

3

Október 1-jétől bővül a mindigTV extra (frekvenciatáblázattal)!

Az Antenna Hungária folytatja a digitális földfelszíni televíziós szolgáltatások fejlesztését, a társaság 2011. október 1-jétől a harmadik DVB-T multiplex elindításával 13 teljesen új programot kínál. Ezzel immár 31 televíziócsatorna műsora fogható a DVB-T platformon, melyek össznézettsége meghaladja a 80 százalékot. A legfrissebb értékesítési adatok alapján a digitális földfelszíni televíziós platform bővült a legdinamikusabban hazánkban 2011 során, a MinDig TV Extra szolgáltatás pedig a legnagyobb növekedést érte el a vezeték nélküli digitális televíziós szolgáltatások közül. A jelenlegi bővítés a DVB-H szolgáltatás megszűnésének, így a B multiplex felszabadulásának köszönhető.

Az új MinDig TV Extra Családi csomag 13 népszerű csatornát kínál a jelenlegi 7 szabadon fogható és az Alapcsomagban szereplő 10 program mellé:
Viasat 3, Comedy Central, Universal Channel, Spektrum, History, Sport 1, Sport 2, Minimax, Cartoon Network, PRO4, Prizma TV, Muzsika TV és Dorcel TV.

mindig

A frekvenciák a következő ábrán láthatóak:

Frekvenciatablazat_gerinc_2011_10_01

Október 1-jétől az AH a 30 csatornás csomagot akciós, 1 990 forint/hó bevezető áron kínálja. Három hónap után a szolgáltatás ára 2490 Ft/hó. A 13 új program a B multiplexen lesz elérhető, a hálózat lakossági lefedettsége 81 százalékos lesz, a digitális jelek 19 telephelyről foghatók. Az HBO-val együtt immár 31 televíziócsatorna műsora fogható a DVB-T platformon, melyek össznézettsége meghaladja a 80 százalékot.

Készült az AntennaHungária sajtóközleménye alapján.


Címkék: , , , , , , ,3 hozzászólás: Október 1-jétől bővül a mindigTV extra (frekvenciatáblázattal)!

  1. samoldok says:

    2490 HUF a valós havi díj, csak az első 3 hónap 1990 HUF

  2. Pingback: itarena.hu » Rakjunk rendet! 2. – digitális és analóg TV, DVB-T, DVB-S, DVB-C, DVB-H DigiTV, MindigTV, IPTV, SD, HD, MPEG2, MPEG4, HelloHD, DAB | infotech & mobilvilág | Hírek, érdekességek az IT világából és nem csak abból…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ugrás a lap tetejére ↑

Read previous post:
Az Amazon és az Android

Az Amazon a világ egyik legnagyobb internetes könyváruháza. Volt. Mára gyakorlatilag mindennel foglalkoznak, többek között könyvolvasókat fejlesztenek, mint például a...

Close