mobil no image

Létrehozva: szeptember 6th, 2011 | by itarena

1

Teljesen megújul és pörög a Telenor

Sokan temették, most mégis úgy látszik új lendületet vett az expannon szolgáltató. Elindították a HiperNetet, ingyen mobilnetet adnak a kártyásoknak, és az üzletek is új arculatot kaptak.

image

Augusztus közepén indult a Telenor Hipernet névre keresztelt szolgáltatása, mely valóban egyedülálló Magyarországon. Habár az elméleti 42Mbps csak nagyjából 19-20 Mbps, még így is szenzációsnak mondható. Jelenleg Budapesten és a környező településeken érhető el a szoglátatás. Az árak a T-Mobile-hoz hasonlóan skálázva vannak a gyorsaság függvényében. A Telenor egyébként még augusztusban visszaelőzte a Vodafone-t ami a mobilnetet illeti.

A másik újdonság, hogy megújítják a Telenor üzleteket, és állítólag nem csak arculatváltásról, hanem új szolgáltatások bevezetéséről is szó van. Az új üzletek kialakításáról videó is készült:

 

Emellett a mobilnet további népszerűsítése érdekében olyan kártyás díjcsomagokat is bevezettek, melyek feltöltéskor automatikusan ingyen adatforgalmat kapnak. “A Praktikum +Net tarifacsomagot választó ügyfelek 1500 forintos feltöltés esetén 20 megabájt, 3000 forint feltöltésekor 40 megabájt, az egyenleg 5 ezer, 10 ezer és 15 ezer forintos megnövelésekor pedig egységesen 80 megabájt belföldi adatforgalmat kapnak.” Persze a percdíjak neméppen a legjobbak. [HWSW]


Címkék: , , , , , , ,Egy hozzászólás: Teljesen megújul és pörög a Telenor

  1. Pingback: Teljesen megújul és pörög a Telenor | szimpatikus.hu trackback proxy

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ugrás a lap tetejére ↑

Read previous post:
Milyen újdonságok lesznek még a Windows 8-ban?

A korábbi Windows 8 bemutató és pletykák óta számos információt megtudhatunk már a közelgő Windows 8-ról az új rendszer hivatalos...

Close