it-tech no image

Létrehozva: augusztus 31st, 2011 | by itarena

1

Bemutatkozott az ultravékony SAMSUNG Series 9

A SAMSUNG az utóbbi időben sorra hozza ki versenyképesebbnél versenyképesebb termékeit. Most a MacBook Air új vetélytársát, a SAMSUNG Series 9 ultravékony notebookot mutatták be.

series9_l

Szabó Pál, a SAMSUNG IT üzletágának vezetője elmondta, hogy a SAMSUNG megtalálta a helyét a notebook piacon, jelenleg már több, mint 10%-os piaci részesedéssel rendelkezik. A most bemutatandó Series 9 notebook szériát a SAMSUNG notebookok zászlóshajójának nevezte.

A gép duraluminium házból készült, súlya 1,3 kg, legvastagabb pontja mindössze 16,3 mm. A portok között helyet kapott többek között egy USB3, a/b/g/n-es WiFi, 3-as Bluetooth és egy microHDMI is. Kijelzője sem mindennapi, több mint 16 millió szín megjelenítésére képes szemben a manapság elterjedt 262 ezer színű kijelzőkkel (sajnos azonban csak 1366×768-as felbontásra alkalmas). A gép alvó állapotból egyébként nagyjából 3 másodperc alatt áll fel, természetesen az új generációs 160GB-os SSD-nek köszönhetően. A notebook emellett 4GB RAM-mal és Intel Core i5 processzorral rendelkezik. Akkumulátora több, mint 7 óráig bírja.

2011-08-31 10.44.26 2011-08-31 09.55.41

A termék várhatóan szeptember 9.-én jelenik meg, mert a 9-es szám a tökéletesség száma, ajánlott ára 369 900 Ft lesz, első körben részletfizetési konstrukcióban, a Telekom hálózatán kerül értékesítésre. Magas ára ellenére valószínűleg van jövője, kiváló alternatíva ugyanis az Apple termékeivel szemben.

Részletes specifikáció: http://www.samsung.com/us/computer/laptops/NP900X3A-A03US-features


Címkék: , , , , ,Egy hozzászólás: Bemutatkozott az ultravékony SAMSUNG Series 9

  1. Pingback: itarena.hu » Az új Samsung notebookok megérkeztek hozzánk! | infotech & mobilvilág | Hírek, érdekességek az IT világából és nem csak abból…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ugrás a lap tetejére ↑

Read previous post:
Még relevánsabb böngészés a Google-nak köszönhetően

A napokban látott a napvilágot a Google ‘Related’ névre keresztelt új szolgáltatása. A bővítménynek köszönhetően internetezés közben további ajánlásokat kapunk...

Close