mobil no image

Létrehozva: augusztus 29th, 2011 | by itarena

0

Itt a SAMSUNG saját chat alkalmazása, a ChatON

A Samsung bemutatta saját fejlesztésű, ChatON névre keresztelt csevegőprogramját. A ChatON alkalmazás letölthető lesz a Samsung mellett más márkájú okostelefonokra és a legfontosabb mobil platformokra is.

Az új azonnali üzenetküldő alkalmazás segítségével a felhasználók szöveges üzenetet, képeket, videókat és akár kézzel írt szövegeket is továbbíthatnak ismerőseiknek. Az alkalmazás lehetővé teszi a csoportos csevegést is, a webes klienssel pedig még könnyebbé válik a tartalmak és beszélgetések megosztása a telefon és a számítógép között.

chatON

A ChatON, amely több mint 120 országban és 62 nyelven érhető el, két különböző verzióban létezik. Az első szint az ún. „feature”, azaz hagyományos telefonok számára érhető el, ahol a fő hangsúly a könnyű használaton, a szövegek, képek, naptárbejegyzések, kapcsolatok és pillanatnyi élmények minél egyszerűbb megosztásán van.

Az okostelefon-használók ezeken az alapvető funkciókon túl további lehetőségeket is élvezhetnek. Az Interaction Rank (interakciós rangsor) segítségével pontosan láthatják, hogy egyes barátaikkal milyen gyakran lépnek kapcsolatba, és bejegyzéseket írhatnak a ChatON profiloldalukra. A felhasználók emellett ún. „multimédiás” üzeneteket is küldhetnek, amelyekben saját tartalmakat hozhatnak létre a kézzel írt szövegek, hangjegyzetek és háttérképek szabad ötvözésével. A beszélgetési ablakokban található fotók és videók pedig egy tartalommegosztás céljából automatikusan létrehozott helyen, a Trunk-ban gyülekeznek.

A Samsung ChatON fokozatosan lesz elérhető az összes jelentősebb okostelefonon, táblagépen, notebookon és Samsung „feature” telefonon, beleértve az IFA szakkiállításon újonnan bemutatott termékeket is.

Készült a SAMSUNG sajtóközleménye alapján.


Címkék: , , , , , , , ,Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ugrás a lap tetejére ↑

Read previous post:
Ha csak 10 percig kell egy e-mail cím

Gyakran előfordul, hogy szeretnénk regisztrálni egy fórumon, hogy bizonyos információhoz hozzájussunk, azonban nem szeretnénk megadni valódi e-mail címünket, mert valószínűleg...

Close