web no image

Létrehozva: augusztus 26th, 2011 | by itarena

1

Változnak a Facebook adatvédelmi beállításai

Bár a Google+ még nem olyan népszerű, mégis látszik, hogy a Facebook is szeret másolni a Google legújabb üdvöskéjéről. Most az egyszerű adatvédelmi/megosztási beállításokról bevezetése mellett döntött a Facebook, amelyért oly sokan felszólaltak már.

image

A Facebook napokon belül elérhetővé teszi minden felhasználója számára, hogy a profiloldal egyes elemeinek elérhetőségét könnyedén beállíthassa. Megjelenik ugyanis egy kis legördülő menü, ahol egy listában kiválaszthatjuk majd, hogy az adott elem mindenki, vagy csak ismerőseink számára legyen-e elérhető. Ugyanez a beállítás fog megjelenni a postoknál is, – pont mint a Google+ esetén.

image

Emellett egy másik újdonság, hogy immáron nem lehet majd ismerőseinket csak úgy bejelölni a fényképeken, csak ha az adott illető engedélyezte azt. Ezzel számos visszaélés akadályozható meg, ugyanis sok ember magánszférája sérült azzal, hogy előnytelen képeken jelölték meg beleegyezése nélkül.


Címkék: , , , , , , ,Egy hozzászólás: Változnak a Facebook adatvédelmi beállításai

  1. Pingback: itarena.hu » Számos újdonság látott napvilágot a Facebook-on

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ugrás a lap tetejére ↑

Read previous post:
Végre szélesvászonra vált az RTL és a TV2

2011-ben a HD-tévék és a digitális adások korszakában már régen elég szánalmasnak lehetett csak nevezni, hogy a két legnagyobb kereskedelmi...

Close