it-tech no image

Létrehozva: július 30th, 2011 | by itarena

0

Új ultrahordozható Samsung notebook

A Samsung – a világ egyik vezető szórakoztató elektronikai cége – bemutatta az új, letisztult és stílusos Series 3 350U2B notebookját. A hordozható számítógép hihetetlenül vékony és könnyű, 1,4 kg-os tömege mellett magassága sem haladja meg egy 100 forintos érme átmérőjét.

350U2B_Silver_04_sA matt kijelző kiváló képminőséget és olvashatóságot eredményez még szabadtéren is, a 350U2B hosszú üzemidejű akkumulátora akár 6 órán keresztül is működésben tartja a készüléket. Az Intel® Core™ i3 processzorral, Windows® 7 operációs rendszerrel és a Samsung Fast Start nevű gyorsindító technológiájával felszerelt készülék optimális teljesítményt nyújt.

A Series 3 350U2B ultrahordozhatóságának egyik kulcsa a képernyő különlegesen vékony kerete, amely a kategóriájában megszokottnál kisebbé és könnyebbé teszi a készüléket, miközben a megfelelő méretű kijelzőről sem kell lemondania a felhasználónak.

A széleskörű felhasználhatóság érdekében a notebook négy az egyben kártyaolvasóval, Bluetooth V3.0 High Speed csatlakozóval, valamint egy sor USB-és HDMI-porttal lett felszerelve azért, hogy a zenék, képek, videók és egyéb fájlok bármilyen modern készülékről gyorsan megoszthatók legyenek.

A Samsung Series 3 350U2B notebook hazánkban augusztus közepétől lesz elérhető. Ajánlott bruttó végfelhasználói ára 169 900 Ft.

 

Készült a SAMSUNG Sajtóközleménye alapján.


Címkék: , ,Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ugrás a lap tetejére ↑

Read previous post:
Tovább terjeszkedhet a mindigTV platform

“A MinDig TV digitális földfelszíni televíziós szolgáltatást használók számának növekedése meghaladta az 52 ezret a 2011 január-május közötti időszakban, ezzel...

Close