web no image

Létrehozva: június 9th, 2011 | by itarena

0

Két “új” gomb: +1 és Follow

Untitled-1Körülbelül két hét leforgása alatt, szinte egy időben vált elérhetővé a Google Like gombja, vagyis a +1, és a Twitter szintén weboldalakba ágyazható Follow gombja.

Nem gondolom, hogy sokat kell róluk beszélni, a Follow gomb elhelyezése gyakorlatilag egyenértékű egy Facebook fan page box elhelyezésével, vagyis egy gombnyomással feliratkozhatunk egy Twitter csatornára, míg a +1 gomb (mely mostantól szintén beágyazható) leginkább a Like gombokra hasonlít.

Ami szerintem fontosabb, hogy hogyan is lehet ezeket a gombokat saját weboldalunkba ágyazni. Ehhez nem kell mást tennünk, mint ellátogatnunk az alábbi oldalak egyikére:

    A Google +1 gombja egyébként már az Android Marketben és YouTube-on is elérhető. A +1-ezett tartalmak Gmail Contacts-ban tárolt ismerőseink számára, illetve az egész világ számára lesz elérhető, például a Google Profiles segítségével. Ahhoz, hogy a keresési találatok között is megjelenjenek, be kell hogy jelentkezzünk, és aktiválnunk kell a szolgáltatást itt.

Címkék: , , , , , ,Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ugrás a lap tetejére ↑

Read previous post:
Hová tartanak a jövő operációs rendszerei?

Eredetileg az Apple WWDC elnevezésű konferenciáján elhangzott Apple újdonságokról szerettem volna egy összefoglalót írni, de mivel a HWSW ezt olyan...

Close