média no image

Létrehozva: június 3rd, 2011 | by itarena

0

Digitális újságosstand Magyarországon

Bár a szolgáltatás nem most indult, mégis most lehet egyre több hirdetésben hallani róla, és talán a technika és az emberek hozzáállása is most ért meg arra, hogy beszélhessünk a digitális újságokról. Nem másról van szó, mint a magyar DigitalStand elnevezésű, virtuális újságosról.

A digitalstand.hu lényegében egy webáruház, ahol újságokat lehet megvásárolni. A szolgáltatás előnye, hogy optimalizálva van mindenféle asztali böngészőre, iPad-ra, sőt n néhány Androidos mobilra (pl. Galaxy S,HTC Desire) is.

image

Jelenleg 40 féle újságot lehet ilyen módon megvásárolni, és a kínálat folyamatosan bővülni fog. Az újságok sokkal olcsóbbak, mint nyomtatott formában, például egy GameStar 1995 Ft helyett csak 695 Ft-ba kerül. Vásárolni bankkártyával, utalással, csekken és készpénzzel is lehet. Minden újságba be lehet tekinteni vásárlás előtt, és néhány lap esetében interaktivitást is kapunk cserébe (pl. videók lejátszása).

Meglepő, hogy elég sokféle újságot sikerült megnyerniük és nagyon igényes a felület, mégis bennem felmerül a kérdés, hogy lesz-e igény rá. Mert addig rendben van, hogy táblaképen olvassuk, de számítógépen szerintem teljesen fölösleges, mert nem ad sokkal több pluszt mint maguk az internetes oldalak, arról nem is beszélve, hogy például a technikai újságok, mire megjelennek, már nagyrészt el is avulnak. És talán még táblaképen is kényelmesebb egy internetes portált olvasgatni, amit az eszköz tördel, mint egy “lényegében” pdf-et.

Mindenesetre akinek igénye van ilyesmire, annak tökéletes. https://digitalstand.hu/


Címkék: , , , , , ,



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ugrás a lap tetejére ↑

Read previous post:
Meghökkentő számok 4.

Most a márciustól májusig megjelenő érdekes statisztikai adatokat és számokat gyűjtöttem össze. Lekörözte a Windows 7 az XP-t Amerikában (Windows...

Close