web no image

Létrehozva: május 30th, 2011 | by itarena

0

Újdonság: People Widget a Gmailben

Mostanában egyre több Gmail Labs kerül át a nyilvános Gmailbe, és nemrégiben megújult a felső menüsáv is. Látszik, hogy újra fejlődésnek indult a Google levelezője. A Google egyre jobban erőlködik a közösségi funkciók integrálásával, az újonnan bevezetendő funkció, a People Widget is ezt az irányt mutatja.

image  image

A People Widget nem más, mint egy a Gmailben jobb oldalt megjelenő sáv, amiben az éppen aktuális levelezőpartner elérhetőségeit, korábbi leveleit, és közösségi tevékenységét láthatjuk. Az is nagyszerű funkció, hogy a listában megjelennek az adott személlyel hamarosan közelgő közös események is.

A Gmail People Widget az elkövetkezendő 2 hétben automatikusan meg fog jelenni mindenki számára. Aki pedig addig nem bír várni, vagy más megoldást keres, annak ajánlom a http://rapportive.com/ oldalról letölthető böngészőkiegészítőt, mely szinte ugyanezt tudja csak Facebook, Skype, Linkedin összeköttetéssel.


Címkék: , , , , , ,Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ugrás a lap tetejére ↑

Read previous post:
Itt az itarenaTV!

Mostantól az itarena.hu is rendelkezik saját médiatárral, ahol a cikkekben közölt érdekes YouTube videókat lehet megtekinteni egy helyen. A megjelenítés...

Close