mobil no image

Létrehozva: május 23rd, 2011 | by itarena

1

Álláskeresés okosan, okos mobilokkal

Miért ne használhatnánk okostelefonjainkat álláskeresésre is? Egyre több ilyen alkalmazást mutattak be ugyanis az elmúlt hónapokban. Elsőként a Profession, a Careerjet, és a CV online jelentkezett Android, illetve iPhone klienssel.

Careerjet

A Careerjet egyelőre csak iPhone-on érhető el, viszont nem csak magyarországi, hanem külföldi állások közül (72 országból) is válogathatunk. A program iPodon, iPhone-on és iPadon is jól működik, és egyszerű kezelőfelülettel rendelkezik. Letölthető az iTunes segítségével.

image image

Profession

A Profession.hu álláskereső alkalmazása ezzel szemben iPhone mellett Android platformon is elérhető. A részletes kereső, a találatok elmenthetősége, valamint az önéletrajz ellenőrző sokat segíthet az álláskeresőknek. A Profession emellett elkészítette az oldal mobilwebes verzióját is. Tovább

image

CV-online

A CV-online egyelőre szintén csak iPhone-ban gondolkodik, viszont annak képességeit jól kihasználta: GPS segítségével az aktuális földrajzi helyzetünkhöz közeli állásokat listázza ki. Itt is lehetőségünk van a Kedvencek közé menteni a számunkra érdekes találatokat, illetve van mód ismerőseink részére e-mailt küldeni releváns állásajánlatokról. Szintén App Store-ból tölthető.

image image


Címkék: , , , , ,Egy hozzászólás: Álláskeresés okosan, okos mobilokkal

  1. Pingback: Találd meg álmaid állását mobilon! | szimpatikus.hu trackback proxy

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ugrás a lap tetejére ↑

Read previous post:
Teljes Youtube Playlist letöltése mp3-ba

Előfordulhat, hogy kedvenc zenéinket, melyeket gondosan összegyűjtöttünk egy YouTube lejátszási listában, szeretnénk offline módon, akár egy mp3 lejátszón is hallgatni....

Close