web no image

Létrehozva: május 16th, 2011 | by itarena

0

Szokol.eu – magyar közösségi rádió

Régóta vágytam már egy olyan szolgáltatásra, ahol csak megadom, hogy milyen zenei stílust kedvelek, és ezen belül rengeteg zenét hallgathatok. A szokol.eu névre keresztelt oldalra ellátogatva kis csúszkákkal állíthatjuk be, hogy képzeletbeli rádióadónk milyen zenei stílusból és mely évekből mennyi zenét játsszon.

A szokol.eu egy magyar startup, mely hasonlít a last.fm-hez (a világ legnépszerűbb közösségi rádiójához), viszont ott a hallgatott számok alapján válogat zenét a rendszer. Az oldalon egyébként ún. zenei közösségek is létrehozhatóak, melyekhez csatlakozhatnak a felhasználók, és saját zenei listákat is létrehozhatnak.

image

Az adatbázisban jelenleg olyan zenék szerepelnek, melyek az adott zenei kategóriában az első 100-ban benne vannak. A zenék lejátszását a YouTube végzi.

Szerintem az még nagyon jó lenne, ha lennének hír, és időjárásblokkok is, választható gyakorisággal. Így tényleg olyan hatást keltene, mintha egy igazi rádiót hallgatnánk.

Tessék kipróbálni! http://szokol.eu/ 

A fejlesztőknek egyébként gratulálok, és sok sikert kívánok! Jó látni, amikor magyar ötletek valósulnak meg.


Címkék: , , , , , ,Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ugrás a lap tetejére ↑

Read previous post:
Fizetős Android Market Magyarországon is! Most!

Ezt is megéltük, néhány perce érkezett a hír, miszerint 99 országgal bővült az Android Market, így köztük Magyarország is felkerült...

Close