mobil no image

Létrehozva: május 8th, 2011 | by itarena

1

Videókonvertálás Androidra, iPhone-ra egy kattintással

Többféle módszer létezik számítógépünkön lévő filmjeink mobil eszközökre konvertálására, azonban gyakran el lehet veszni a beállításokban. A Miro Video Converter kifejezetten az okostelefonokat és az egyszerű végrehajtást célozza meg.

A program letöltése és telepítése után gyakorlatilag kettő dolgunk van. Kiválasztani a forrás videót és a céleszközt egy legördülő listából. Ahogyan az ábrán is látható, néhány mobil közül választhatunk. Az alkalmazás egyébként Mac OS-en és Windowson is fut.

image

A konvertálást egyébként a háttérben az ffmpeg végzi, így gyakorlatilag kevés nem támogatott formátum van. Próbaképpen egy 700MB-os wmv-t Nexus One-ra kb. 40 perc alatt végzett el egy 4GB RAM-mal rendelkező Core i3 gép, gyakorlatilag végig 90-100% processzorkihasználtsággal. A végeredmény egy gyönyörű minőségű 250 MB-os mp4 videó.

Letöltés: http://www.mirovideoconverter.com/

Megjegyzés: A szoftver teljesen nyílt forráskódú, és ingyenes, és létezik egy lejátszó is, mely szintén fut Windowson és Macen is, ez a Miro. http://www.getmiro.com/


Címkék: , , , , , , , , , ,Egy hozzászólás: Videókonvertálás Androidra, iPhone-ra egy kattintással

  1. Pingback: Egy kattintásos videókonvertálás Androidra, iPhone-ra | szimpatikus.hu trackback proxy

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ugrás a lap tetejére ↑

Read previous post:
Kezdődik a 2011-es Apple-Microsoft háború

Újabb Apple-ellenes reklámkampányt indított a Microsoft "Szörfölj a neten vagy a Hawaii-szigeteken" néven. A kampány a Macintosh és a Windows...

Close