média no image

Létrehozva: április 19th, 2011 | by itarena

1

T-Mobile mobilTV Android-on és iPhone-on

2011. február közepétől érhető el a Magyar Telekom saját fejlesztésű műsorújság alkalmazásának, a “Műsorújság”-nak a 2.0-ás verziója, mellyel az iPhone tulajdonosok nem csak a tévé műsort nézhetik meg, de beállíthatják vele otthoni T-Home IPTV Set Top Box-ukat, sőt mobilTV-t is nézhetnek. Most Android-on is elérhető az új verzió.

Az új verzió nagyban segíti a mobilTV előfizetőket, hiszen korábban csak az http://m.origo.hu oldalon lehetett elérni a szolgáltatást. A T-Home előfizetők vezérelni tudják az otthoni Set Top Box-ot, felvételeket indíthatnak vagy törölhetnek. Szóval végre van egy mobilTV-s alkalmazás. Az OzoneNetwork és a LifeNetwork adók ingyenesen nézhetőek. A mobilTV árairól a http://www.t-mobile.hu/lakossagi/szolgaltatasok/mobiltv címen lehet bővebb információt kapni.

A program természetesen az Android Marketből tölthető le, az iPhone-os verzióról részletesen itt: http://iphonehungary.hu/2011/02/15/musorujsag20/

Tévéújságként Androidra még a Sanoma Media Zrt. által fejlesztett TV24 nevű alkalmazás szolgálhat, mely szintén ingyenesen letölthető.

A Magyar Telekom egyébként egyre több alkalmazást fejleszt iPhone-ra és Androidra:


Címkék: , , , , , , ,Egy hozzászólás: T-Mobile mobilTV Android-on és iPhone-on

  1. Pingback: Megoldás mobilTV-re a T-Mobile-tól | szimpatikus.hu trackback proxy

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ugrás a lap tetejére ↑

Read previous post:
NeedCube: Új módszer az online kereskedelemben

10 évvel ezelőtt ha valaki azt mondta volna, hogy lesz a weben egy olyan közösségi oldal, amelyet 600 millióan használnak...

Close