web no image

Létrehozva: április 9th, 2011 | by itarena

1

Weboldalkészítés Dropbox módra

A Dropbox szolgáltatás lényege, hogy egy regisztráció után bárhonnan elérhessük a szinkronizált fájljainkat, legyen az különböző asztali operációs rendszer, vagy mobil eszköz.

Most egy új funkció látott napvilágot a Droppages jóvoltából: Dropbox-os tárhelyünket weboldalunk elkészítéséhez használhatjuk fel. Csak látogassunk el a http://droppages.com weboldalra, és töltsünk le egy témát a Themes menüpont alól. Ezt a letöltött fájlt tömörítsük ki a Dropboxos tárhelyünk egy valami.droppages.com nevű mappájába.

Ezt a valami.droppages.com nevű mappát osszuk meg Dropboxban a server1@droppages.com e-mail címmel. A kézi elbírálást követően (több óráig is eltarthat) a fenti példának megfelelően weboldalunkat a http://valami.droppages.com címről tudjuk majd elérni.

image

A szolgáltatás lényege, hogy nem kell hozzá webfejlesztési szaktudás, mert egyszerű txt fájlokat kell csak szerkesztenünk, a megjelenítésért css fájlok a felelősek. A másik lényeges dolog, hogy ha vásárolunk egy domaint pár ezer forintért, akkor erre a címre irányítva gyakorlatilag ingyenes, reklámmentes tárhelyet kapunk. Egyszerű, bemutatkozó weboldalak létrehozására tökéletes.


Címkék: , , , , , , , ,Egy hozzászólás: Weboldalkészítés Dropbox módra

  1. Pingback: Droppages: Weboldalkészítés Dropbox módra | szimpatikus.hu trackback proxy

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ugrás a lap tetejére ↑

Read previous post:
A Telenor válaszolt: itt a Klikk mobilnet

Nagy a verseny a mobilszolgáltatók háza táján, főleg ami a mobilnetet illeti: a napokban számoltam be arról, hogy a T-Mobile...

Close