mobil no image

Létrehozva: április 6th, 2011 | by itarena

15

A Telenor válaszolt: itt a Klikk mobilnet

Nagy a verseny a mobilszolgáltatók háza táján, főleg ami a mobilnetet illeti: a napokban számoltam be arról, hogy a T-Mobile bevezette a túlforgalmazási díj nélküli Go! mobilnet csomagokat, erre válaszolt most a Telenor.

Az új díjcsomag Klikk névre hallgat, és lényege, hogy havi 100 MB-ot kapunk 990 forintért, túlforgalamazási díj nélkül. A keret lejárta után a T-Mobile-hoz hasonlóan 32kbps-re csökken a sebesség. A megrendelőknek az első 3 hónapban elengedik a havidíjat.

image

A Telenor az Opera Minit ajánlja mobilos böngészéshez, amit előre felkészítettek a magyarországi, leglátogatottabb oldalalak könyvjelzőivel, így már gépelnünk sem kell. Az akcióval kifejezetten a nem okostelefon tulajokat célozzák meg, szeretnék, ha a hagyományos készülékkel rendelkezők is megismernék a mobilnetet. A Klikk díjcsomaghoz még egy reklám is készült: (igaz, erre már évek óta képes volt egy átlag telefon)

A Klikk díjcsomag részletei a http://www.telenor.hu/klikk címen érhetőek el.

Várjuk a Vodafone reakcióját.

[UPDATE]

Sokan kérdeztétek, hogy hogyan lehet lemondani a KLIKK mobilnet szolgáltatást. Ezt többféle módon tehetitek meg:

 1. Telenor üzletekben személyi igazolvánnyal
 2. A Telenor ügyfélszolgálatán a 1220-as számon, a 3,3,2 gombok megnyomása után (Klikk szolgáltatás), a 0-ás gomb megnyomásával ügyintéző segítségével
 3. Telenor Online felületén, regisztráció, majd belépés után, a szolgáltatások menüpont alatt a listában a KLIKK-et kell kiválasztani, és megnyomni a töröl gombot (fontos, hogy nem csak a kedvezményt, a szolgáltatást is törölni kell)
A szolgáltatás SMS-ben elvileg nem mondható le.


Címkék: , , , , , ,15 hozzászólás: A Telenor válaszolt: itt a Klikk mobilnet

 1. Nagy Nikoletta Patrícia says:

  Ez hány hónapig is van érvényben?
  Ez nme mindegy mert ha egy hónap kicsit sok,de ha 2-3 hónapot nézünk,vagy akár többet akkor meg kevés az a 990-ft!!!Segít nekem valaki ezt megmondani??

 2. adika says:

  a videonezesert kulon kell fizetni ha megvan mar a ˝klikk˝ vagy videot is nyugodtan nezhetek?

  • itarena says:

   A videónézés, például YouTube is lehetséges a Klikk mobilnettel, ám ennek használata is adatforgalommal jár így a Klikk csomagban foglalt keret fog csökkenni. A 100MB adatforgalom azonban nem olyan sok, hogy videónézegetésre használd.

 3. Zsu says:

  Hogyan lehet a legegyszerűbben lemondani a klikk szolgáltatást?

  • itarena says:

   Kedves Zsu! Tudomásunk szerint a -KLIKK szót kell elküldened SMS-ben a lemondáshoz, vagy hívd fel a Telenor ügyfélszolgálatot, esetleg fáradj el egy közeli Telenor boltba, ahol tudnak segíteni.

 4. pa says:

  meik számra kell elküldeni a -KLIKK-et?

 5. dani says:

  meyik et erdemesebb meg redelni gyorsasaga telenor tmobile?

  • itarena says:

   Attól függ, hogy hol laksz és hol szeretnéd használni. Érdemes a szolgáltató oldalán ellenőrizni a lefedettségi térképet is.
   Jelenleg már mindkét szolgáltató rendelkezik HSPA+ 21 Mbps sebességű internettel, a Telenor kínál 42 Mbps-ot is de nyilván ez csak elméleti a valóságban 18-19 Mbps-ról beszélhetünk. A T-Mobile azonban már teszteli az LTE 80 Mbps hálózatát, és januártól elérhető lesz az is.

 6. baly says:

  én nem tudom lemondani a KLIKK-et és csak veszi le a pénzt mit csináljak ? már probáltam a -KLIKK-et is!!!

 7. Szakál Regina says:

  Jó reggelt!Engem is rdekelne hogyan lehet lemondani a klikket.Email címemre érem a választ köszike aki tudja!

 8. Kriszti says:

  Sziasztók!Elküldtem a -KLIKK szót a 1750-es telefonszámra és ezt az üzenetet kaptam vissza….
  A megrendelt szolgáltatás aktiválása sikertelen.Kérjük,ellenőrizd az általad elküldött kódot,és próbáld meg újra. Na és ilyenkor mi is van pontosan

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ugrás a lap tetejére ↑

Read previous post:
Újabb próbálkozás az iWiW-től – a publikus adatlap

Tegnap éjjel karbantartás miatt nem volt elérhető az iWiW. Ma kiderült miért: egy már beígért funkciót valósítottak meg: a Facebook-tól...

Close