web no image

Létrehozva: április 5th, 2011 | by itarena

0

Újabb próbálkozás az iWiW-től – a publikus adatlap

Tegnap éjjel karbantartás miatt nem volt elérhető az iWiW. Ma kiderült miért: egy már beígért funkciót valósítottak meg: a Facebook-tól már megszokott publikus adatlapokat, egyéni hivatkozással.

Ha bejelentkezünk az iWiW-re és még nincs publikus adatlapunk, akkor máris felkínálja annak létrehozását, de ha a mégsem gombra kattintunk, később akkor is megtehetjük.

image

A profiloldalakat egyébként sokkal jobban testreszabhatjuk, mint a Facebook-nál, egyéni témát, sőt háttérképet is választhatunk. (Azt speciel nem tudni, miért van Csillámpóni nevű téma :)). A varázsló következő lépésében pedig megadhatjuk, hogy milyen webcím alatt érhetik majd el az odalátogatók profiloldalunkat.

Az új profiloldalakat egyes források szerint először a régebben regisztráltak érhetik el.

Szerintem már régen elkéstek ezzel, és nincs is nagyon sok értelme, már így is túl sok adat van kint mindenkiről az interneten. Az mondjuk szimpatikus, hogy nem automatikusan kerülnek ki a személyes adatok. Mindenesetre egy új funkció, és legalább fejlődik az iWiW. Kicsit gyorsabb lenne még, és rendesen működne a keresés, lehet, hogy többen használnák, de a Facebookkal már nem igazán lehet összehasonlítani.


Címkék: , , , , ,Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ugrás a lap tetejére ↑

Read previous post:
Teszt: Amazon Kindle 3 elektronikus könyvolvasó

Abban a szerencsés helyzetben lehettem, hogy egy ismerősöm két órára kölcsön adta az Amazon Kindle 3 könyvolvasóját tesztelésre, és be...

Close