mobil no image

Létrehozva: április 2nd, 2011 | by itarena

0

Itt a T-Mobile Like díjcsomag! Hihetetlenül kedvező, de csak egyetemistáknak

Véletlenül éppen a T-Mobile honlapját böngésztem, amikor felfedeztem, a szerintem minden eddiginél kedvezőbb T-Mobile-os havidíjas díjcsomagot, kifejezetten a felsőoktatásban tanulóknak. A díjcsomag egyben válasz a djuice-ra és a Vodafone Évfolyam tarifáira.

A Like díjcsomag havidíja 1500 Ft, ez 100%-ban lebeszélhető, tartalmaz 50MB internet elérést, és meg lehet adni 3 tés telefonszámot, melyeket ingyen lehet hívni! Hálózaton belül egyébként 15 forint egy perc, kívül pedig 25, mely még így is nagyon megéri.

image

Az egyetlen gond, hogy csak új előfizetéssel igényelhető, vagy meglévő Domino csomag előfizetéssé alakításával. A csomag természetesen diákigazolvánnyal vásárolható meg és az első használatot követően 2 évig használható. Amennyiben a 2 év letelte után is még diák az illető, úgy a kedvezmény meghosszabbítható.

Marketing szempontból is nagyon jó lépés a T-Mobile-tól, hiszen számhordozással is aktiválható, ezzel átcsábíthatja más szolgáltatók egyetemistáit, és rászoktatja az eddigi kártyás diákokat az előfizetés használatára, két év után pedig kínálnak majd valamit.

Részletek a T-Mobile honlapján: http://www.t-mobile.hu/lakossagi/tarifak/havidijas/like


Címkék: , , , , , ,Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ugrás a lap tetejére ↑

Read previous post:
+1: Lájkolás Google módra

Hamarosan itthon is elérhető lesz a Google Like-szolgáltatása. A Google már többször is megpróbált betörni a közösségi piacra (Wave, Buzz),...

Close