it-tech no image

Létrehozva: március 30th, 2011 | by itarena

1

Egyre népszerűbb a mindigTV, a földfelszíni digitális tévé

Bár a kormány elhalasztotta a digitális átállást (elvileg 2014. december 31.-re), egyre több előfizetője van az Antenna Hungária (AH) DVB-T szolgáltatásának, a mindigTV-nek. Az AH szerint akár tartható lenne az eredeti határidő is.

Piackutatások szerint már 600 ezer háztartás rendelkezik mindigTV vételére alkalmas eszközzel, és 200 háztartás használja is. Emellett a fizetős platform (www.mindigtvextra.hu) előfizetői köre is folyamatosan bővül. A viszonteladói hálózat és a lefedettség növelése tovább népszerűsítheti a platformot. Hamarosan elindul az AH és a TESCO nagy akciója, így még több ember juthat majd a vételhez szükséges dekóderhez kedvező áron.

mindigtv-extra_screenshot_20110329162825_nfh

És a jó hír: "Idén az Antenna Hungária a szabadon fogható és előfizetéses kínálat bővítésére fókuszál, ennek érdekében a Budapesten és környékén jelenleg DVB-H tesztsugárzásra használt “B” multiplexet DVB-T célra kívánja felhasználni, melyhez a Nemzeti Hírközlési és Média Hatóság döntése szükséges."

További részletek:


Címkék: , , , ,



Egy hozzászólás: Egyre népszerűbb a mindigTV, a földfelszíni digitális tévé

  1. Pingback: itarena.hu » T-Mobile: LTE helyett egyelőre csak HSPA+

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ugrás a lap tetejére ↑

Read previous post:
Itt a Facebook kérdezz-felelek

Pár napon belül mindenki számára automatikusan elérhető lesz, a türelmetlenek pedig már most is bekapcsolhatják a Facebook új szolgáltatását, a...

Close