web no image

Létrehozva: március 28th, 2011 | by itarena

1

Itt a Facebook kérdezz-felelek

Pár napon belül mindenki számára automatikusan elérhető lesz, a türelmetlenek pedig már most is bekapcsolhatják a Facebook új szolgáltatását, a Facebook Questions-t.

image

A Facebook Questions segítségével kérdéseket tehetünk fel, melyre ismerőseink válaszolhatnak. Használata nagyon egyszerű, ha még nem elérhető a szolgáltatás számunkra, akkor látogassunk el a http://facebook.com/questions weboldalra és a nagy zöld gombbal kapcsoljuk be. Ezután térjünk vissza üzenőfalunkhoz, és a Questions gombra kattintva gépeljük be a kérdést, majd adjuk meg a válaszlehetőségeket. Be lehet pipálni, hogy több válasz is megadható legyen.

A Facebook a megadott válaszokat is tudja párosítani pl. személyekhez, oldalakhoz, cégekhez, de persze ezt a lépést kihagyhatjuk.

image

A kérdés feladása után már csak várnunk kell, hogy minél többen válaszoljanak. Egyébként a bal oldali menüben is megjelenik egy Questions gomb, ahol az összes aktuális kérdést és választ láthatjuk. Ha a válasz fölé visszük az egeret, akkor a szavazatok számát is jelzi a Facebook. A mellette lévő kis … ikonnal pedig megnézhetjük, ki adta a voksát erre a válaszra. Természetesen az adatvédelmi beállítások rész is bővült, lehet belső szavazásokat is indítani.

image

 

Talán egy hasznos szolgáltatás.


Címkék: , , , ,Egy hozzászólás: Itt a Facebook kérdezz-felelek

  1. Pingback: Itt a Facebook kérdezz-felelek | szimpatikus.hu trackback proxy

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ugrás a lap tetejére ↑

Read previous post:
Facebook ismerőseink adatainak exportálása

Ahogyan egyre több közösségi oldalt, levelező rendszert használunk, egyre nehezebb karban tartani a kontaktlistánkat. Az Androidnak hála a Gmailben található...

Close