média no image

Létrehozva: március 13th, 2011 | by itarena

0

Komponáljunk saját SMS, E-mail, vagy ébresztő hangot!

A demotivalo.com-on találtam egy kis flash file-t, mely segítségével egyszerűen zenét komponálhatunk. Korábban már kerestem egyedi, nem beépített SMS jelző hangokat, ám igazán egy sem tetszett. Egy kis munkával a fenti flash segítségével egészen jó üzenetjelző hangot készíthetünk.

A flash file a http://demotivalo.com/hax_work/music.swf címen érhető el. Könnyen kipróbálhatjuk, mit tud a dolog: csak kattintsunk rá pár kis négyzetre.

image

Hogyan lesz ebből üzenetjelzés?

Windows 7 alatt a Vezérlőpult/Hangok alatt a Felvétel fülön válasszuk ki a Stereo Mix eszközt alapértelmezett felvételi eszköznek. (Nem minden hangkártya támogatja) Ezt jobb egérgomb/Beállítás alapértelmezettként menüpont alól tehetjük meg. Ugyanitt a Tulajdonságok alatt állíthatjuk be a 3. fülön a felvétel hangerejét.

image

Ezután indítsuk el a hangrögzítőt a Start menü/Kellékek/Hangrögzítő menü segítségével. Ha elkészült a komponált zene, akkor amikor az elejére ér a lejátszás, kattintsunk a Felvétel gombra, végül a Stop gombra. Ezek után mentsük el a fájlt, másoljuk fel telefonunkra és készen is vagyunk.

A végén ne felejtsük el visszaállítani a mikrofont alapértelmezett beviteli eszköznek!

Megjegyzés:

Android-os telefon esetén úgy állíthatunk be egyedi üzenetjelző hangokat, ha létrehozzuk az alábbi mappákat a memóriakártyán:

  • notifications – értesítő hangok (pl. SMS, e-mail)
  • alarms – ébresztő hangok
  • ringtones – csengőhangok

Címkék: , , , , , ,Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ugrás a lap tetejére ↑

Read previous post:
Meghökkentő számok 3.

Elérkezett az idő, hogy a január 21. óta megjelent friss, ropogós, érdekes statisztikai adatokat közöljem. Lássuk: 1 millió 307 ezerre...

Close