web no image

Létrehozva: március 6th, 2011 | by itarena

0

Kamu Facebook-beszélgetések készítése

Szomorú, de már ilyen is van. :) Egyre népszerűbbek az interneten terjedő hülyeségek a közösségi oldalaknak köszönhetően. Egy ideje gyakran találkozhatunk olyan Facebook-beszélgetések képernyőmentéseivel, melyeken például Einstein és Maxwell, vagy az egykori USA elnökök beszélgetnek.

Ilyen kamu (fake) beszélgetéseket azonban mi is készíthetünk, ráadásul képszerkesztési tudás sem kell hozzá. Létezik egy oldal, a Fake Convos, melyen néhány kattintással érdekes beszélgetéseket állíthatunk össze.

Az oldal itt érhető el: http://fakeconvos.com.

Először a Create Fake Convo gombra kell kattintani, majd bal oldalt írjuk be a postot író nevét, illetve töltsük fel fényképét, (de URL-t is beilleszthetünk), ezek után a Comment mezőbe írjuk a tartalmat. Ekkor az Add to stream gombot megnyomva elkészül az első post, melyhez az előzőekben ismertetett módon adhatóak hozzá kommentek. Ha úgy érezzük elkészült a remekmű, Facebook-on azonnal meg lehet osztani.

Jó szórakozást, én gyorsan ezt raktam össze:

image


Címkék: , , , , , , ,Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ugrás a lap tetejére ↑

Read previous post:
Ajtóstul – magyar sitcom a weben

Évek óta vannak már sorozatok a weben, eddig valahogy mégis elkerülték a figyelmemet. A webes sorozat lényege, hogy sokkal kötetlenebb,...

Close