média no image

Létrehozva: március 6th, 2011 | by itarena

0

Ajtóstul – magyar sitcom a weben

Évek óta vannak már sorozatok a weben, eddig valahogy mégis elkerülték a figyelmemet. A webes sorozat lényege, hogy sokkal kötetlenebb, mint a tévében játszódó sorozat, és kevesebb pénz kell hozzá, viszont annál nehezebb nyereségessé tenni.

Magyar webes sorozatok közül is több létezik, én mégis inkább az Ajtóstul elnevezésűvel szimpatizáltam leginkább, mert ez áll legközelebb a Jóbarátokhoz és a How I Met Your Mother -hez.

image

A sorozat már a 2. (!) évad befejezésénél jár, és kis segítséggel teljesen saját erőből forgatják. Az alap sztori egyszerű: egy hatfős társaság közös albérletben lakik, akik megváltják a világot, miközben rengeteg kalandon mennek keresztül.

image image

Szerintem a két évad már elég szép teljesítmény, és kellett hozzá lelkesedés és elszántság, főleg, hogy pénz híján csak Facebookon és Twitteren reklámozták. A készítők már tervezik a 3. évadot is.

Ízelítőül az első részt be is illesztem:

A sorozatot a http://ajtostul.hu címen lehet követni.

Gratula, és hajrá a készítőknek!

PS: Akit érdekelnek még más témájú, pl. webes thrillerek, az kedvére válogathat az Index cikkéből: http://index.hu/kultur/media/2011/03/05/webs/


Címkék: , , , , , , , , , ,Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ugrás a lap tetejére ↑

Read previous post:
Harmadik nekifutás: ismét közösségben nyomul a Google

A Google lefotózza a világot - többször is - forgalmat figyel, e-maileket tárol - és állít vissza - videókat, képeket,...

Close