web no image

Létrehozva: február 11th, 2011 | by itarena

0

Ismét újdonságok a Facebookon: új Pages és fotók

Nemrég frissültek a felhasználói profil adatlapok, most a korábbi ígéretnek megfelelően a céges, közösségi oldalak (Facebook Pages) is új designt kap. És végre úgy néz ki tényleg elérkezik az új galéria is.

Facebook Pages

Az új pages szinte teljesen úgy néz ki, mint az új profil, de van egy teljesen új funció, méghozzá a "Login as". Ha egy oldal adminjai vagyunk  akkor a felfrissült oldal jobb oldalán látni fogunk majd egy linket, melynek segítségével úgy léphetünk be Facebookra, mintha az oldal lennénk, így olyan értesítéseket láthatunk, melyek az oldal postjaira jöttek, sőt a bejelöléseket (oldal lájkolókat) is nyomon követhetjük. Az új designt adminként egyszerűen kapcsolhatjuk be.

image

Fotók

Még szeptemberben bemutatták az új képkezelési funkciókat, azonban azóta sem jött semmi hír az új funkcióról. Egészen mostanáig:

We are rolling out the new Photo Viewer to everyone over the course of the next few weeks. Now, you can browse more photos faster without having to lose your place in Facebook

Vagyis heteken belül mindenki számára elérhető lesz, addig is egy videó róla (1 perc 10):

 

Facebook Messages

Néhány szerencsés felhasználó már az új üzenetküldőt is használhatja, melyet már magyarok is kipróbáltak:

http://pcworld.hu/kiprobaltuk-a-facebook-uj-uzenetkezelojet-20110201.html

Haldoklik az iwiw

A napokban írt Webisztán arról, hogy ismét százezres szájt lett az iwiw. Mindemellett épp a mai napon üzent a Gépház:

Publikus oldalak és szép webcímek

 

Hamarosan ismét új funkciókkal bővül az iWiW. A változás lényege, hogy a nyitott klubok, események és az apróhirdetések adatlapjai iWiW bejelentkezés nélkül is, publikusan elérhetővé válnak. A felhasználói adatlapok is publikussá tehetők, erről viszont saját magatok dönthettek majd. A döntésen túl egyedi arculatot, designt is adhattok majd publikus adatlapotoknak és részletesen tudjátok szabályozni, hogy milyen információk jelenjenek meg rajta.

További újdonság lesz, hogy adatlapotokhoz és tulajdonolt klubjaitokhoz szép iWiW-es webcímet foglalhattok, pl. iwiw.hu/kovacs.geza vagy iwiw.hu/kismamaklub, stb.
A pontos részletekről néhány napon belül bővebb tájékoztatást adunk a Gépház blogban.

Az új szolgáltatások bevezetése szükségessé tette, hogy változtassunk a Felhasználási Feltételekben és az Adatkezelési Szabályzatban. A módosított dokumentumok 2011. február 24-én lépnek hatályba, amelyeket – ha máshogy nem döntesz – az iWiW további használatával automatikusan elfogadsz.
A hamarosan életbe lépő feltételeket itt tekintheted meg: új Felhasználási Feltételek, új Adatkezelési Szabályzat.
Üdvözlettel, Gépház

Meglátjuk.


Címkék: , , , , , , , ,Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ugrás a lap tetejére ↑

Read previous post:
Itt a Windows 7 SP1

...ami gyakorlatilag semmi újat nem hoz majd azok számára akik bekapcsolva hagyták az automatikus frissítéseket. A Windows 7 SP1-et február...

Close