Akkor és most no image

Létrehozva: február 6th, 2011 | by itarena

0

Akkor és most: MP3 lejátszó

Az új sorozat első cikkeként a világ első MP3 lejátszóját fogom bemutatni, és összehasonlítani a ma kapható legmodernebbel.

imageAkkor

A világ első kereskedelmi forgalomban is kapható, hordozható mp3-lejátszója mindössze 32 megabájtos volt, Dél-Koreából származik, és 10 éve, az 1998-as márciusi CeBIT kiállításon mutatták be először. A lejátszó ára akkor 250 dollár (42 ezer forint) volt.

További részletek:

Most

És hogy hol tart az MP3 lejátszók piaca most? Nos azon kívül hogy gyakorlatilag minden le tud már játszani MP3-at, legyen az telefon, notebook, tablet pc, azért vannak még önállóan értékesített darabok:

A legnépszerűbb MP3-lejátszók egyike kétségkívül az iPod. Ebből is a legújabb verzió, a Touch 4G bír talán a legtöbb funkcióval: akár 64GB tárhely, beépített Wifi és Bluetooth, iOS 4.2 Apple alkalmazásokkal, 720p videó rögzítés, és akár 40 óra üzemidő.

image

További részletek:


Címkék: , , , , ,Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ugrás a lap tetejére ↑

Read previous post:
Google Hotpot – közeli helyek értékelése

A Google nemrégiben új szolgáltatást indított, melynek segítségével a megjelenített közeli helyeket ajánlhatjuk másoknak. A HotPot (nem HotSpot), a http://www.google.com/hotpot...

Close