it-tech no image

Létrehozva: február 2nd, 2011 | by itarena

0

Közel egy időben frissült a Google Docs és az Office Web Apps

Az időzítés biztos nem lehet véletlen, a napokban újult meg a Google Dokumentumok és lett elérhető széles körben a Microsoft Office Web Apps.

Google

A Google Docs-ban felgyorsult a keresés, új listázó nézetet hoztak létre ahol előnézeti képekkel is találkozhatunk, mely a feltöltött videókat is meg tudja nyitni. A Google Docs tehát nemcsak Office dokumentumok, hanem fájlok tárolására is alkalmas lett, ezzel gyakorlatilag megvalósult a már korábban vízionált GDrive. Ezt egyébként leginkább majd a Google Chrome OS fogja kihasználni. A Google egyébként 1GB tárhelyt biztosít továbbra is. Január 13-tól egyébként a Google Groups-ra sem lehet már fájlokat feltölteni, helyette e Google is a Docs-ot ajánlja.

image

További részletek a http://nonstopuzlet.hu/frissult-a-google-docs-20110202.html és a http://www.hwsw.hu/hirek/46058/google-docs-chrome-os-youtube-cloud.html címen.

Microsoft

A Microsoft megoldása hasonló a Google-éhoz 100 nap alatt már több mint 20 millió felhasználója lett. 25GB tárhelyet (SkyDrive) ad, és mától 150 országban érhető el, köztük nálunk is, magyarul. A fájlok weboldalakba is beágyazhatóak, ahogyan arról korábban is írtam.

image

Részletek: http://computerworld.hu/ingyenes-irodai-programcsomag-a-neten-a-microsofttol.html és http://nonstopuzlet.hu/hivatalosan-is-megerkezett-az-office-web-apps-20110202.html


Címkék: , , , , , ,Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ugrás a lap tetejére ↑

Read previous post:
Ötletes, automatikus e-mail emlékeztetők

Sokszor van olyan, hogy elfelejtünk dolgokat. Persze az események egy részét felvehetjük a naptárunkba, azonban van arra is lehetőségünk, hogy...

Close