mobil no image

Létrehozva: február 2nd, 2011 | by itarena

1

Az Android Market végre elérhető asztali böngészőből is

Javában zajlik az Android 3.0 bemutatása az USA-ban, de már egy-két hír értékű információ kiszivárgott. Végre kedvünkre böngészhetünk az Android Marketben egy böngészőből is!

Korábban nem fektettek erre hangsúlyt, és csak az www.android.com/market oldalról tudtunk a Markethez férni, nem sok eredménnyel, gyakorlatilag csak néhány alkalmazás volt elérhető és így nézett ki:

image

Mától azonban megváltozott a helyzet, és a http://market.android.com/ címen már egy teljes funkcionalitással rendelkező Market fogad bennünket, ahol kereshetünk az alkalmazásokban, és elvileg be is lehet jelentkezni (most még pont nem működött) így a már letöltött alkalmazásainkat is könnyedén el tudjuk majd érni.

image

 

Fennakadások persze még mindig vannak:

image

A legnagyobb újdonság az On-The-Air telepítés, vagyis bejelentkezés után kiválasztunk egy alkalmazást, rányomunk, hogy INSTALL, és máris automatikusan települ a készülékünkre a program akár 2.1-es Androiddal is! Hihetetlen! :)

image

Csak azt nem tudom miért kellett erre ennyit várni. További részletek:

Egyébként éppen a napokban vettem észre, hogy egyre több kategória van és egy részük már magyarul jelenik meg a mobilos Marketban.


Címkék: , ,Egy hozzászólás: Az Android Market végre elérhető asztali böngészőből is

  1. GyMisi says:

    Háááát, még azért akadozok a vétel :) http://awesomescreenshot.com/0226vpd2a

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ugrás a lap tetejére ↑

Read previous post:
Közel egy időben frissült a Google Docs és az Office Web Apps

Az időzítés biztos nem lehet véletlen, a napokban újult meg a Google Dokumentumok és lett elérhető széles körben a Microsoft...

Close