mobil no image

Létrehozva: február 1st, 2011 | by itarena

0

Olcsó mobilnetes tarifák

Egyre népszerűbbek az okostelefonok, internetelőfizetés nélkül azonban nem igazán tudjuk kihasználni. Szerencsére egyre olcsóbbak a mobilnetes tarifák. Február elsejétől itt a MédiaMánia XS.

image image

T-Mobile

A MédiaMánia XS díjcsomag 150 megabájtos adatforgalmi korlátot, tíz SMS-t, valamint 5 óra Mobil TV-t tartalmaz, a havi díj száz százalékban lebeszélhető, belföldön 29 vagy 35 forintos percdíjjal.

http://t-mobile.hu/lakossagi/tarifak/havidijas/mediamania

Vodafone

A legolcsóbb, netszolgáltatást és beszédszolgáltatást is tartalmazó ajánlat a Vodafone 50 Plus Surf, ennél 2750 forintos havi díjért cserébe 100 megabájtot és 50 percnyi beszélgetést kap az ügyfél.

http://vodafone.hu/lakossagi/telefonok-tarifak/tarifak/elofizeteses/vodafone-surf

Telenor

A Telenornál a legolcsóbb tarifa a MobilKvartett 150, mely 150 lebeszélhető percet, 150 megabájt adatforgalmat és 75 SMS-t tartalmaz 5000 forintos havidíjért cserébe.

http://www.telenor.hu/szamlas-tarifa/mobilkvartett-tarifa-csomag/

És hogy ez mire elég? Hát e-mail olvasásra, facebookozásra, kis netezésre biztosan. Én 500MB-os csomagot használok, állandó e-mail, facebook kapcsolattal, a híreket is mobilon olvasom, és sokat netezek is, nagy fájlokat nem töltök le és nem nézek YouTube-t, így a 180-200MB-ot az elmúlt 5 hónapban nem sikerült túllépnem.

Forrás: http://www.hwsw.hu/hirek/46068/t-mobile-vodafone-telenor-mediamania-xs-dijcsomag-tarifa-mobil-internet-okostelefon.html


Címkék: , , , , , , ,Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ugrás a lap tetejére ↑

Read previous post:
Névjegykártya QR kóddal

A QR-kód egy kétdimenziós vonalkód, mely akár 2000 karakter tárolására is alkalmas, és egy egyszerű mobiltelefon kamerájával is lehetőségünk van...

Close