it-tech no image

Létrehozva: január 21st, 2011 | by itarena

0

Közösségi oldal film- és sorozatrajongóknak

Manapság már mindenre van egy közösségi oldal. Most a filmeket, sorozatokat kedvelőknek indult egy új, ahol lényegében be kell jelölnünk hogy mely filmeket, sorozatokat láttuk.

Az oldal neve Miso (http://gomiso.com), és a legjobb, hogy Facebook accounttal is be lehet jelentkezni.

image

"Mint a legtöbb közösségi oldalnál, itt is a résztvevők építik fel a filmek adatbázisát, amiben ha nem találunk valamit, akkor magunk is bővíthetjük a választékot. Annak sincs akadálya, hogy – persze ellenőrzés után – a mások által rögzített film adatait pontosítsuk, módosítsuk vagy egy másik filmplakátot töltsünk fel.  
Lehetőség van a filmek követésére is, ami azt jelenti, hogy értesítést kapunk, ha valaki megjegyzést fűz hozzá, illetve ha új sorozatepizód kerül adásba." [Techline]

Forrás: http://techline.hu/it_vilag/20110114_miso.aspx

Egyébként hasonló megoldás, bár nem közösségi a http://whatnext.eu is, ahol megtudhatjuk, hogy az egyes sorozatok nézésével hány órát, hónapot vesztegettünk el életünkből.


Címkék: , , , ,Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ugrás a lap tetejére ↑

Read previous post:
Meghökkentő számok 2.

Valószínűleg sorozat lesz ebből, hogy érdekes statisztikákat fogok összegyűjteni. 2010. januári dolgok következnek: Az NMHH gyorsjelentése szerint 2010 decemberében a...

Close