mobil no image

Létrehozva: január 3rd, 2011 | by itarena

0

Facebook-os profilképek Androidos telefonkönyvben

Androidos és persze iPhone-os telefonokban nagyon tetszetős, hogy nagy méretű képet tehetünk be a telefonkönyvbe az ismerőseinkhez. Azonban az esetekben 300-nál is több kontakt esetén ez nem annyira jó móka. Szerencsére van megoldás.

A program, melyet meglepő módon Google Contact Syncnek hívnak, képes gmail-es kontakt listánkhoz automatikusan betársítani a facebookos ismerőseinket (Auto Mach gomb), és a profilképeket a telefonkönyvhez rendeli. Természetesen fontos, hogy a telefonkönyvünkben rendes neveket használjunk, mert  a program név alapján rendeli össze.

image

Ha azonban nem találná meg, akkor a listában jobb klikkel elérjük a facebook ismerősöket és kézzel is elvégezhetjük az összerendelést. Itt a keresés nem mindig működött, de legörgetve meg lehet találni. Végül az Update All gombbal elvégzi a szinkronizálást és a telefon már frissíti is a telefonkönyvet.

Itt lehet letölteni: http://heartofangel.com/google-contact-sync/ bejelentkezés után engedélyezni kell a Facebook jogokat.


Címkék: , , , , , , ,Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ugrás a lap tetejére ↑

Read previous post:
Boldog új évet!

Minden kedves olvasómnak ezúton is szeretnék sikerekben gazdag új évet kívánni. Így a két ünnep között az IT-ben is megállt...

Close