média no image

Létrehozva: december 17th, 2010 | by itarena

0

Így viselkedj a neten! – e-Etikett a Telekomtól

"A Magyar Telekom és lakossági márkái, a T-Home és a T-Mobile egy újfajta kezdeményezést indítottak „e-Etikett” címmel, amelynek keretében – Magyarországon most először – a modern kommunikációs platformok használatára vonatkozóan kialakításra került egy digitális ajánlásgyűjtemény, azaz e-Etikett.

image

Az e-Etikett szükségességének indoka, hogy a kommunikációs eszközök és formák változása új viselkedési normákkal is jár. De nem gondolkodunk egyformán, a helyzeteket különbözőképpen értelmezzük, ebből adódóan sok a bizonytalanság. E bizonytalanság megszüntetésére, a közös platform kialakítására született meg az e-Etikett, mely szinte minden, korunkban használt kommunikációs eszköz és forma, a telefon, az elektronikus levél, a szöveges üzenet, a social media, a videokonferencia vagy a blogok, chat, stb. használatával kapcsolatban kínál eligazítást."

A fenti részletet a "kezdeményezésünk" menüpont alatt lehet megtalálni. Maga a kezdemélnyezés díjazandó egyébként. A napi etikett ajánlást pedig meg lehet osztani az ismert közösségi site-okon.

 

image

 

Az oldal elérhető a www.eetikett.hu címen. Persze nem magyar találmányról van szó, a Deutsche Telekom is rendelkezik hasonló megoldással, ez a http://eetiquette.com/ címen érhető el, bár a magyar jobb lett szerintem.


Címkék: , , , , ,Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ugrás a lap tetejére ↑

Read previous post:
Elkészült az iwiw! Wow! Használható!

Ma dél előtt elkészült az iwiw, és a 6 hónapnyi kemény munkának meg is lett a gyümölcse. Még mobilnettel is...

Close