web no image

Létrehozva: december 17th, 2010 | by itarena

0

Elkészült az iwiw! Wow! Használható!

Ma dél előtt elkészült az iwiw, és a 6 hónapnyi kemény munkának meg is lett a gyümölcse. Még mobilnettel is sokkal gyorsabb lett az oldal, persze itt-ott még szerverkarbantartós üzeneteket kapunk, de ez természetes.

A legnagyobb változás talán tényleg a nagyméretű képek megjelenése, sokkal nagyobb kedve van az embernek böngészgetni. A hírfolyam is nagyobb szerepet kapott, mint korábban, van tálca, chat és minden földi jó ami van a facebookon is.

Nagyon tetszett az üzenet kezelés, ezt is szebben oldották meg mint korábban, illetve az esemény vagy az apróhirdetések is egységes felületeket kaptak végre.

Forrás: [origo]

Ha minden igaz, akkor január végén további szolgáltatásokkal fog bővülni az iwiw, legfőképpen olyanokkal, ami Magyarországra van optimalizálva, így a nagy, globális oldalak nem fogják, vagy nem akarják majd elkészíteni ezen funkciókat, és az iwiwnek ebben lehet még esélye. A fejlesztők célja a versenyben maradás, és hogy ne lehessen megkerülni az iwiwet. Kíváncsi vagyok milyen lesz a fogadtatás, az idősebbek már tüntetnek a régi felület mellett, ahogy ez lenni szokott, mindenesetre szerintem sokkal szebb és áttekinthetőbb, 2011-es designt kapott az iwiw.

További leírás a részletekről: http://www.origo.hu/techbazis/internet/20101216-holnaptol-teljesen-mas-lesz-az-iwiw.html


Címkék: , , , , ,Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ugrás a lap tetejére ↑

Read previous post:
Itt az idő – péntektől új az iwiw

Ma (2010.12.16) délelőtt az iwiw Gépház a következőket írta: Megújul az iWiW Ma este 10:00 órától várhatóan egészen péntek délelőttig...

Close