web no image

Létrehozva: november 20th, 2010 | by itarena

1

Dokumentumszerkesztés Facebookon

Igen, a Facebook erre is alkalmas. Látogassunk csak el a docs.com nevű oldalra, ahol Facebook bejelentkezéssel máris használhatjuk kedvenc Word, Excel, vagy PowerPoint alkalmazásunk webre írt verzióját. A legtöbb funkciót ez is tudja, és nem kell hozzá, hogy legyen telepítve a gépünkre Office. Így egy átlagember számára elég egy operációs rendszer, irodai programcsomagot pedig ingyen használhat.

Hogy lehet mindez? A Microsoft 2007 októberében 240 millió dollárért megvásárolta a Facebook 1,6%-át. Érdekes, hogy ekkor még csak kb. 50 millió felhasználója volt a Facebooknak, szemben a mostani 500 millióval. Azóta nem meglepő tehát, hogy a Windows Live Messengerrel üzenhetünk a Facebookos ismerőseinknek, hogy a Bing keresőjét használja a Facebook, hogy a Microsoft Office csomagját választotta dokumentummegosztásra, és hogy a közlegő új szolgáltatásban, a Facebook Messages-ben is a Microsoft rendszerével lehet majd rányitni a dokumentumokra. Az biztos, hogy a Microsoft most nagyon jó helyre lépett be.

image

Visszatérve a szerkesztőre, egyetlen baja, hogy kicsit lassú, remélhetőleg ez a szerverpark bővítésével meg fog változni. A szolgáltatás jelenleg csak angol nyelven elérhető.

Oldal címe: www.docs.com


Címkék: , , , ,Egy hozzászólás: Dokumentumszerkesztés Facebookon

  1. Pingback: gsonline Blog » 3 in 1 : Megújult a Google Docs

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ugrás a lap tetejére ↑

Read previous post:
Mire való a DropBox?

Többféle megoldás létezik arra vonatkozóan, hogy fontosabb fájljainkat itt és ott is elérjük: elvihetjük magunkkal pendrive-on, felmásolhatjuk egy tárhelyre, vagy...

Close