mobil no image

Létrehozva: november 17th, 2010 | by itarena

1

Tényleg olyan nagy dolog a Facebook Messages?

Nehéz lenne megítélni, mert egy másik "kis cég", a Google már megbukott ezzel kétszer is. Gondolhatunk itt a Google Wave-re, vagy a Google Buzz-ra. Ott azonban más volt a helyzet. Egy meglévő levelező rendszerre akartak közösséget építeni, ráadásul a szabályokat nem betartva. a Facebook pont fordítva fut neki a dologak: már van több mint 500 millió felhasználójuk, miért ne üzenhetnének az emberek csak itt?

image

A Facebook Messages lényege, hogy az azonnali üzeneteket (IM), a Facebook közösségi üzeneteket, az SMS-eket és az e-maileket egy közös felületen lehessen megtekinteni. Forradalomnak nem mondanám, hiszen minden eleme már meglévő technológia. Egyébként a felhasználók fognak kapni facebook.com-os e-mail címet is. Mark Zucklenberg, a Facebook vezetője azonban elmondta, "This is not an e-mail killer", hiszen az e-mail része a rendszernek.

Vegyes érzelmekkel fogadta a sajtó, mindenesetre én nagyobb dologra számítottam, jelentkezni tesztelőnek a http://www.facebook.com/about/messages/ címen lehet.

További magyar források:


Címkék: , , ,Egy hozzászólás: Tényleg olyan nagy dolog a Facebook Messages?

  1. Pingback: gsonline Blog » Dokumentumszerkesztés Facebookon

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ugrás a lap tetejére ↑

Read previous post:
Opera Mobile böngésző már Androidra is

A világ talán legismertebb és legtöbbet használt mobiltelefonos böngészője kétség kívül az Opera böngészője. Két verziója létezik, a Mini és...

Close