it-tech no image

Létrehozva: november 15th, 2010 | by itarena

0

Outlook leveleink exportálása Gmailbe

Eddig mindig is Outlook hívő voltam, valahogy jobban tetszett, hogy internet kapcsolat nélkül is elérhetőek a leveleim és hogy az Office többi alkalmazásával is nagyon jól együtt lehet működni. A mobilnetes és mindenholvannetes időszakokban azonban egyre inkább népszerűek a webes levelező felületek, mint például a Gmail, vagy a Hotmail. Nem beszélve arról, hogy Androidos telefonról, sőt iPhone-ról is nagyon jól szinkronizálható, ráadásul képes több e-mail fiókot is kezeleni, van naptár és kontaktlista, egyszóval a Gmail lényegében egy Outlook lett a weben, a felhőben.

Utánajártam, hogy van-e mód a korábbi Outlook levelezéseket valahogy Gmailbe beimportálni, és meglepő módon van, ráadásul egy Google által fejlesztett asztali alkalmazásról van szó.

A neve: Google Apps Migration for Microsoft Outlook, és letölthető innnen: http://tools.google.com/dlpage/outlookmigration

Használata rendkívül egyszerű, csak megadjuk a Google-fiókunk adatait és a számítógépünkön az Outlook fájl helyét, és már mehet is az exportálás.

Már csak az a kérdés, hogy költözzek-e, vagy sem?


Címkék: , , , ,Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ugrás a lap tetejére ↑

Read previous post:
Megoldjuk okosba – okostelefont népszerűsít a T-Mobile

Pár napja intenzív okostelefon népszerűsítő kampányba fogott a T-Mobile. A honlapon egy külön aloldal mutatja be az okosmobilok tulajdonságait, hogy...

Close