web no image

Létrehozva: november 13th, 2010 | by itarena

4

Vásároljunk együtt a neten! [UPDATE]

Manapság az a trendi, ami közösségi. Nincs ez másként a vásárlásokkal sem. Egyre több kezdeményezés lát napvilágot, ahol a közösség erejét akarják kihasználni netes vásárlásokhoz. Az egyik ilyen a BónuszBrigád, melynek lényege, hogy a cégek felkeresik a BónuszBrigád stábját, akik egy tökéletes marketing szöveggel teszik közzé az ajánlatukat, és megállapodnak, hogy bizonyos számú ügyfél esetén mekkora kedvezményt bizosítanak.

image

A vállalkozás eleinte csak próbálkozásnak indult, azonban nagyon bejött és egyre több versenytársa akadt, melyek például a következő:

Arról, hogy melyik volt előbb, lehetne vitatkozni, mindenesetre mindenki azt állítja magáról, hogy ő találta fel a dolgot, holott Amerikában ez a dolog nem újkeletű, ott a GroupON biztosítja ugyanezt.


Címkék: , , , , , ,4 hozzászólás: Vásároljunk együtt a neten! [UPDATE]

  1. Napi Tipp says:

    Csak a tisztánlátás végett szeretném jelezni, hogy mi is létezünk, azaz a Napi Tipp. :)

  2. Napi Tipp says:

    @it Köszönöm szépen! Aztán remélem, hogy már fel is iratkoztál nálunk (napitipp.hu/feliratkozas, hogy minden nap tudd mi a Napi Tipp :)

  3. Pingback: gsonline Blog » Karácsonyi nagybevásárlás a Googletől

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ugrás a lap tetejére ↑

Read previous post:
Fizetés mobiltelefonnal a SPAR-ban

Valami készülődik, ami a mobilfizetést illeti. Egyre több cég ismeri fel a jelentőségét a mobilos tranzakcióknak. Most a SPAR csoport...

Close